sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Ekat aksakisat

Oltiin Hallan kanssa ekoissa aksakisoissa TAMSKilla. Tuomarina oli Arto Laitinen. Tavoitteena oli hakea kokemusta kisoista ja uudenlaisesta hallista/ esteistä/jne. Hallaa nyt ei haittaa ulkopuoliset tekijät kunhan se pääsee aksaamaan. Vähän jännitin kun esim.rengas oli punavalkoinen että mennäänkö rytisemällä läpi.
Aamulla oli hieman jännitystä vatsan pohjassa mutta rataan tutustumisen aikana sain asennoitua itseni ja radat sujuivat rennosti... ehkä vähän liiankin :) pieni "raivo" olis voinut tehdä hyvää.
Mun söpö kisa kaverini <3

Eka rata oli oikein mukava... muutama valssi kohta jäi mietityttämään rataan tutustumisessa ja siinä mulla eka moka sattuikin kun olin väärässä paikassa väärään aikaan :)
kepeille meno oli Hallalta loistava ja olin super tyytyväinen myös A:n kontaktiin.
Rengasta jäin varmistelemaan liikaa joten sitten Halla kerkesi karkaamaan muurille. Puomin jälkeen olin taas myöhässä valssini kanssa ja rääkäisin Hallalle jotain ja siksi rima alas.
Tässäpä kootut selitykset ekasta radasta josta siis HYLToka rata vaikutti jo tutustumisessa meille sopivammalta vaikka vähän mietiskelin putkesta kepeille menoa että kuinka lujaa Halla putkesta tuleekaan mut se meni loppu peleissä tosi hienosti!
A:lle oli hieman hankala kulma ja puomille suunnittelemani valssi mietitytti mutta niistäkin selvittiin. Keinulle suunnittelin ihan jotain muuta kuin sit radalla tein ja sen vuoksi olin niin pahasti Hallan linjalla eikä se nähnyt keinua joten sen vuoksi kielto siitä. Mutta siis 5vp ja sijoitus 4/18 joten olen super tyytyväinen!! Ensi kerralla sitten ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti